Tandlæge i København kan hjælpe dig med et flot og sund tandsæt

Tandlæge KøbenhavnDet kan ske helt pludseligt, når du får problemer med dine tænder. Det kan være af større eller mindre omfang. Det kan være en pludselig tandpine, der nogle gange går i sig selv igen, det kan være et nyt hul eller det kan være mere drastiske ting som, at man er faldet og har slået en flig af tanden – sågar er hele tanden røget en tur. Uanset hvilke problemer du måtte opleve med dine tænder, står tandlægerne i København V ved tandlæge Torben Jørgensen altid klar til at hjælpe.

Tandlægerne på tandklinikken på Vesterbrogade 11 A har stor erfaring med tandbehandling

Tandklinikken ligger på Vesterbrogade 11A i København V ganske tæt på Københavns Hovedbanegård i en fin og velholdt tandklinik, hvor du, så snart du træder inden for, føler dig velkommen og tryg. Og det kan du også lige så godt gøre, for tandklinikken i København har eksisteret helt tilbage til 1897, hvor Viggo Schübeler åbnede sin praksis her. Tandklinikken har altid været kendt for at levere en høj service og tilbyde de bedste specialister inden for tandlægebranchen og samtidig være med på de nyeste tendenser og teknikker inden for tandlægekunsten. Hvis man kommer forbi til en tandlægebehandling hos tandlægerne i København V, kan man altid regne med, at selv de mindste tandproblemer eller spørgsmål, der vedrører alt inden for tandbehandling og lignende bliver taget absolut seriøst. Du er ikke blot en ud af mange med tandproblemer. Du bliver altid behandlet som en unik patient og dine tandproblemer bliver behandlet derefter.

Paradentose skal behandles ellers kan du ende tandløs

Der tilbydes mange forskellige typer for behandlinger hos tandlægerne i København V. Hvis du for eksempel lider af paradentose, som er bakterier, der angriber de knogler, tænderne sidder fast i, kan det behandles hos tandlægerne i København. Det kan få store konsekvenser, hvis du ikke bliver behandlet for paradentose. I værste tilfælde kan du faktisk begynde at tabe tænderne – også i en tidlig alder, hvis ikke der bliver sat gang i en behandling. Det er ca. fem procent af befolkningen, der lider af alvorlig paradentose men helt op til ca. 50 procent, rammes faktisk af paradentose i mindre eller sværere grad. Der er ingen, der har lyst til at miste deres tænder. Ja så skulle det da lige være fordi, at vi talte om rokke-tænder. Men disse tænder erstattes også af nogle nye, fordi det er mælketænder. Det gør dine rigtige tænder desværre ikke. Og det kan være ret så omkostningsfuldt at få nye tandimplantater. Ved behandling af paradentose hos tandlægen i København V ved Torben Jørgensen og hans kollega Søren Borello Larsen indgår tandlæge og patient et samarbejde om at få bugt med paradentosen. Der findes nemlig ikke en behandling, der kan fjerne paradentose med det samme. Det foregår sådan, at patienten kommer ind på tandklinikken, hvor tandlægen fjerner både hårde og bløde belægninger på tænderne, så patienten derved har nemmere ved at passe og rengøre tænderne selv derhjemme. Når der er opdaget paradentose skal patienten opsøge tandlægen oftere end den ene gang om året – som alle tandlæger anbefaler som minimum. Det kan være rygning, der er med til at forårsage paradentosen. Derfor er det altid en rigtig god ide at stoppe rygningen for at minimere at omfanget af paradentosen tager til. I nogle tilfælde kan der være brug for at tandlægerne i København V et kirurgisk indgreb for at komme paradentosen til livs.

Det er både godt for dit velvære og udseende at smile

Men tandlægerne i København V behandler også for en masse andre tandproblematikker og hjælper til med et smukkere smil. Ved misfarvninger på tænderne, der kan være forårsaget af for eksempel danskernes fortrukne drikke – kaffen – også kaldet det sorte guld eller cigaretter også kaldet nikotinstængerne, er der hjælp at hente. Her udfører tandlægerne både tandblegninger og andre kosmetiske behandlinger, der går ind og justere på tændernes udseende. Men først og fremmest får alle patienter altid en tandrensning – og det kan faktisk gøre meget for farven på tænderne.  Efter en tandrensning føler man ikke kun et behov for at lade tungen kører over fortænderne, fordi de pludselig føles så utrolig glatte. Man for også bevidst lyst til at smile mere. Og apropos at smile. Så er der alle mulige gode grunde til at gøre det, så meget som muligt. Både fysiske og psykiske grunde. Man siger blandt andet at smil kan afhjælpe stress og ændre dit sinds tilstand fra at være nedtrykt. Derudover har det vist sig i forskningen, at smil udløser endorfiner som spreder en naturlig velvære i din krop. Fysiske årsager til at smile er blandt andet, at det kan få dig til at se yngre ud, fordi det løfter dig ansigt op. Tænk på det næste gang, du overvejer at droppe at tage til tandlæge i København. Et besøg hos tandlægen kan faktisk få dig til at se yngre ud.