Jeg tror snart jeg går ned med stress – Alting sejler bare

Jeg sidder på mit kontor. Jeg har hovedpine og det hele snurrer rundt i knoppen på mig. Jeg har en underlig fornemmelse i maven og det føles som om, at jeg skal kaste op. Desuden har jeg ond i mine ben og mine fingre føles, som om de er iskolde. Jeg kan ikke længere se mine kolleger i øjnene, fordi jeg er så langt bagud med mine arbejdsopgaver. Jeg føler mig stresset og har allermest lyst til at sygemelde mig på grund af stress.

Det har stået på længe efterhånden og jeg tror det er længe siden, at jeg bevægede mig ind i en konstant tilstand af stress. Jeg kan efterhånden ikke få noget som helst til at hænge sammen. Regningerne bliver ikke betalt, jeg glemmer alting og rykkergebyrerne vælter ind. Det er ikke fordi, jeg ikke har nogle penge. Jeg tjener masser af penge, virkeligt. Min indkomst ligger på over en million om året, så det er det sidste jeg kan klage over.

Det beroliger mig dog lidt, at der ikke er nogen af dem på arbejdet, der har fundet ud af at jeg har totalt meget stress. De tror som sædvanligt, at jeg har 100% styr på det hele, men det har jeg ikke. På en eller anden måde har jeg givet mine folk et indtryk af, at der er fuldstændigt styr på det hele og på mange måder er det godt. Hvis de får en fornemmelse af, at chefen ikke har styr på en skid, så kommer alting bare til at sejle endnu mere.