Prøv Echoslines Silver Shampoo for et koldt look

Har dit hår gullige toner, som du gerne vil af med, så kan du købe silver shampoo fra Echosline. Denne silver shampoo giver håret en kold tone, som er idel til lyst eller bleget hår. Shampooens fungerer således, at den arbejder i håret indefra og hjælper det med at nedtone den gullige tone i håret. Deres Echosline s6 silver shampoo indeholder blandt andet gærede druer og silke proteiner, som hjælper denne proces.

Alt afhængigt hvilket hår du har, er brugsvejledningen forskellig. Med Normalt hår, skal man massere silver shampooen ind i håret og skylle den ud efter 1-5 minutter. Har man mere slidt, hvidt eller lysnet hår, så er det bedst at benytte en kur først og derefter putte shampooen ovenpå. Det skal herefter skylles ud med det samme. Uanset hår kan processen gentages efter behov.

Shampooen indeholder 0,419 kg. Og indeholder 350 ml. Den købes i en grå emballage, har en stærk plejende effekt. Køber du silver shampoo over Shop Rosted så kan man få fri fragt ved køb over 499 kroner. Derudover er det også nemt at levere varer retur.

Salon Rosted er en webshop, som sælger hårprodukter af højeste kvalitet. Man kan med deres produkter forkæle sit hår med skønne produkter, som giver unikke resultater. De går aldrig på kompromis med kvalitet, hvilket sikre deres kunder altid får et godt produkt hjem. Køber du eksempelvis den omtalte silver shampoo fra Echosline, kan du opfylde et ønske om at pleje og passe dit hår, når kun det bedste er godt nok.

Har du lyst til at vide mere om Shop Rosted og deres silver shampoo, så kan du læse mere på Shoprosted.dk eller skrive til deres e-mail, som typisk svarer inden for 24 timer.