Min drøm om at få en brystforstørrelse

Jeg er desværre så uheldig, at jeg er født med meget små bryster fra naturens side, og jeg synes faktisk, at jeg ligner en dreng forfra. Til gengæld har jeg en veludstyret bagdel, og jeg synes derfor ikke helt, at mine proportioner passer sammen, hvorfor jeg længe har gået og overvejet at få lavet en brystforstørrelse, for hvad har jeg at miste?

Jeg har aldrig set mig selv som en person, der er specielt forfængelig eller kritisk, når det kommer til mit udseende, men jeg kan se, at det ser underligt ud med mine små bryster og min store bagdel, og så kunne jeg også godt tænke mig lidt mere kvindelige former foran. Derudover synes jeg også, at silikonebryster er utroligt flotte, og det taler mig jo heller ikke ligefrem fra at få lavet en brystforstørrelse.

brystforstørrelse

Jeg har dog besluttet mig for, at jeg hellere vil betale lidt ekstra for brystforstørrelsen for at minimere risikoen for, at der sker noget i forbindelse med operationen. Hellere betale lidt ekstra og været sikret end at gå ned på kvalitet og pris. Derfor har jeg valgt, at jeg skal have min brystforstørrelse på Nygart Privathospital i København, og jeg har snart sparet alle pengene til operationen op, hvilket jeg faktisk er ret stolt af!
Jeg skal til forundersøgelse om to uger, og det glæder jeg mig selvfølgelig rigtigt meget til. Jeg er også meget spændt på, hvor mange ml kirurgen synes, at jeg skal have i brysterne, og jeg vil selvfølgelig understrege for ham, at det er meget vigtigt, at brysterne harmonerer med resten af kroppen, men det er også det, Nygart er kendte for at fokusere på, hvilket også er en af grundene til, at jeg har valgt at få min brystforstørrelse lavet hos dem.

Er der nogen af jer, der har silikonebryster? Hvor mange ml har I i?