Har du også været utilfreds?

Der er mange danskere, som kontakter deres tandlæge efter julen, da de har indtaget mere sukker end normalt og vil derfor tjekkes, så man kan være sikker på at alt er i orden. Det er kun en fordel at tage kontakt til ens tandlæge, da man på den måde kan slippe for varige men. Der findes dog også mange danskere, som ikke bryder sig om at gå til tandlægen og vil derfor hellere undvære. Der er endda også nogen, som ikke har været til tandlægen i over 10 år, da de ikke vil betale de høje regninger. Det er kun en ulempe, da skaderne kun bliver værre. Tænderne har brug for at blive renset og undersøgt mindst én gang om året. Hvis man ikke gør dette jævnligt, vil man ikke have alle sine tænder, når man bliver gammel. De fleste ønsker at have deres tænder hele livet og det er derfor en god idé at se vigtigheden i disse besøg. Hellere betal en lille sum penge end en kæmpe stor regning, når skaden sker. Det er behageligere at betale i rater end alt på én gang. Hav den i mente, når du en dag får ondt i tanden!

Tandlæger bliver ringere og ringere

Der har været mange klager i 2015 grundet en dårlig service. Det har især været i forbindelse med tandlæger og læger. Patienter føler sig ikke vigtige og bliver på den måde ikke undersøgt ordentligt. Man kan især føle sig overset, hvis man skal undersøges af en læge, som blot fortæller at man er rask og så finder man selv ud af senere, at man faktisk er alvorlig syg. Dette har mange oplevet og det er på ingen måde acceptabelt. Dette sker også hyppigt hos tandlægerne. De fortæller at der ingen huller er at se og så går der en uge og man får en slem tandpine. Det er vigtigt at finde sig en tandlæge og læge, som får undersøgt en ordentligt og hvor man føler sig tilpas. For hvis man ikke er tilfreds med sin tandlæge eller læge, vil man af natur undgå det. Og det er præcis det, der ikke må ske! Så spørg dine venner, familie og bekendte om de kender til en dygtig tandlæge og læge, hvis du ønsker en ny!

Akut tandlæge i København

Du kan også blot benytte dig af Tandlægecenter Højbro Plads. Det er nemlig en erfaren tandlæge, som oven i købet også er en akut tandlæge i København! Det kan betale sig at kende til en akut tandlæge, da man aldrig ved, hvornår uheldet slipper ud. Så hvis du får en slem tandpine om natten, så kan du altid ringe til denne akutte tandlæge i København, da de altid sidder klar ved telefon og computer!
Der findes ikke mange akutte tandlæger og det kan derfor betale sig at gøre dette til din foretrukne tandlæge!

Du vil garanti blive tilfreds med Tandlægecenter Højbro Plads, da det er en meget erfaren og dygtig tandlæge!