Har du længe ledt efter en god salon?

Ønsker du en ny frisure?

Håret og udseendet kan trænge til en ny frisure en gang imellem, men det er ikke altid nemt at finde det, som man ønsker. Hvordan skal håret være? Kort eller langt? Skal det farves? Det kan være sværere end man tror og det tager derfor tid. Men det tager også tid at finde selve frisøren, da der findes mange, som ikke klipper efter ens ønsker!

Har du ledt efter en god salon?

Mange kvinder leder med lys og lygte, når de skal finde en rigtig salon. Der findes mange frisører, men ikke rigtige saloner. Det er især de ældre kvinder, som savner den gode gammeldags måde at klippe og sætte håret på og savner derfor en rigtig salon.

Der findes heldigvis sådan en salon i Hillerød, som kan anbefales til alle. Det er nemlig en oplevelse for sig selv. Selve personalet er yderst erfarent og man får derfor kun den bedste behandling. Men selve stemningen af at være derinde er noget for sig. For man føler sig nemlig som en kvinde fra 60’erne, som mange finder yderst underholdende. Derudover klipper og sætter personalet håret, som de gjorde dengang. Så hvis du ønsker noget old fashion, så er det muligt her! Det er dog også muligt at få moderne frisure, hvis man ønsker dette!