Har du brug for en tandlæge en søndag?

Har du brug for en tandlæge på en søndag? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Der er nemlig mange, der ikke kender til tandlæger, der holder åbent på en søndag. Det er for mange set som en hviledag, hvor alt er lukket. Men det er ikke helt sandt!

Der er nemlig en tandlæge ved navn Tandlægecenter Højbro Plads, som har åbent hver eneste søndag. Så hvis din egen tandlæge ikke har passende åbningstider, er det helt klart denne du skal benytte dig af. Det er nemlig en tandlæge, som ligeledes tilbyder døgnvagt. Du har derfor mulighed for at komme i kontakt med tandlægerne uanset hvilket tidspunkt det drejer sig om på døgnet. Det er enormt betryggende at vide, at man altid kan få hjælp, selvom det skulle ske om natten. Så hvis det en dag sker, skal du blot ringe til 31 31 13 06 og du vil få en vejledning til hvordan du dæmper smerterne. Her vil du også få tid til tandlægen allerede dagen efter. Det kan derfor anbefales til alle, da de altid står klar til at hjælpe dig.

Hvis du ligeledes er træt af din egen tandlæges åbningstider, idet du aldrig kan komme til tjek, fordi de lukker tidligt, er der stadig håb. For det har denne tandlæge set som en mulighed og derfor valgt at have sene åbningstider.

Derfor kan du altid finde en dag i kalenderen, da tiderne er sene. Denne tandlæge har for eksempel åbent mandag til torsdag 8-20, fredag 8-22 og i weekenden og på helligdage 8-18. Du skal derfor ikke længere være bekymret, da du med denne tandlæge altid vil kunne finde en dag, der passer ind i dit skema!

Så hvis du har brug for en tandlæge en søndag, ved du hvor du hvem du skal ringe til!