En god frisør i Dragør til min søde bridezilla søster søges asap

Min søster skal giftes, og hun har udnævnt mig til brudepige. Ja, det lyder måske lidt amerikansk, men hun elsker alt sådan noget gøgl med brudepiger og brudesvende og traditioner og så videre. Min hoved opgave er at finde en god frisør i Dragør, der skal sætte hendes brudefrisure.

Min stakkels søster har umuligt hår, sådan noget stort kruset noget, der kan være svært at tæmme. Så hun har allerede u sat mig i sving med at finde en frisør i Dragør, hvor hun bor – brylluppet er vel at mærke om fire måneder, men hun er så bange for, at der vil være booket alle steder , og at hun ikke ville kunne få sat sit hår!

Så nu arbejder jeg ihærdigt på sagen, jeg tænker, at der helt sikkert ligger en rigtig god frisør i Dragør eller omegn, måske Tårnby. Hun insisterede bare på, at det blev Dragør, så ikke vi skal så langt, hvis nu det regner.

Ja, hun lyder allerede lidt som en bridezila, men jeg forstår det nu got, det er en vigtig dag. Og jeg tør slet ikke dukke op, hvis ikke jeg har fundet en frisør i Dragør, som kan fikse hendes hår. Men mon ikke det går…